dinsdag 31 januari 2012

Tango

Beunos Aires, de stad van de tango! Op elk plein zien we mensen de tango dansen. En hoewel we de muziek niet echt kunnen waarderen zijn we erg onder de indruk van de dans. Het is geweldig om te zien: serieuze gezichten, mooie kleding, hoge hakken voor de dames en ingewikkelde danspassen. We wagen ons er zelf nog maar niet aan, we zijn veel te druk om het verkennen van de stad. Maar Frank zal Frank niet zijn: hij krijgt het voor elkaar om twee keer met een mooie tango danseres op de foto te komen!!

We genieten volop van de grote stad. Onze bed and breakfast bij Ada en Valentijn voelt als thuiskomen. Heerlijk om weer even Nederlands te kunnen praten.
We lopen wat af in Buenos Aires en verkennen de wijken San Telmo, Regoleta, Palermo en Puerto Madero. Gelukkig zijn er ook veel terasjes om uit te rusten want het is een beetje heet in de stad. De week dat wij er zijn schijnt de warmste week van de zomer tot nu toe te zijn. Oef we hebben het er zwaar mee, maar desondanks zijn we verliefd op Buenos Aires en hebben we moeite om de stad te verlaten. We komen hier zeker nog eens terug!

Tip: Ga je naar Buenos Aires overnacht dan bij Ada en Valentijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten